Loading...
Diensten2020-07-27T17:21:22+00:00

LOODGIETER GEWILD?

Vraag een Offerte

Waterleiding Gesprongen? WC Of Afvoer Lekt?

Een lekkage bij uw waterleiding, WC of afvoer? Yeta Loodgieters vindt het lek en repareert het vakkundig. OnzeYeta Loodgieters hebben veel ervaring op kunnen doen in het verhelpen van een lek in huis of op kantoor. Wij repareren het probleem (het lek), maar lossen ook de oorzaak op. Bij ons krijgt u 100% garantie op onze werkzaamheden en de prijsopgave ontvangt u altijd vooraf.

Hoe Herken Ik Een Lekkage?

Wellicht een vreemde vraag. Naast een zichtbare lek (een plas water in uw huis of kantoor) bestaan er echter ook onzichtbare lekkages. Uw leidingen lopen namelijk onder uw woning/pand en door de muren van uw huis/kantoor. Een lekkage is een zeer onprettige situatie. Wij van Yeta Loodgieters begrijpen dat het lek zo snel mogelijk moet worden verholpen. Door een lek in de waterleiding, WC of afvoer kunt u absoluut geen gebruik maken van uw toilet en andere sanitaire voorzieningen.

services-tabs-139154408

Yeta Loodgieters Verhelpt Uw Lekkage

Herkent u gesprongen waterleiding, WC of afvoer lekkage? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze loodgieters staan 24/7 paraat en verhelpen het probleem zowel overdag als ’s nachts. Binnen ons werkgebied (provincie Zuid-Holland) rekenen wij geen voorrijkosten. Bij ons krijgt u 100% garantie op onze werkzaamheden en de prijsopgave krijgt u altijd vooraf.

Riool, Wc Of Afvoer Verstopt?

Heeft u een verstopt riool, WC of afvoer? Wij helpen u bij het ontstoppen. Wij zijn namelijk de specialist in riool-, WC- en afvoerontstopping. Onze ervaren loodgieters hebben kennis van zaken en zien de ernst van uw verstopping in. Dankzij onze 24 uursservice in Zuid-Holland is een Yeta Loodgieter op elk moment van de dag bij u in de buurt.

Yeta Loodgieters Verhelpt Uw Verstopping

Herkent u een verstopt riool, WC of afvoer? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze loodgieters staan 24/7 paraat en verhelpen het probleem zowel overdag als ’s nachts. Binnen ons werkgebied (Zuid-Holland) rekenen wij geen voorrijkosten. Bij ons krijgt u 100% garantie op onze werkzaamheden en de prijsopgave wordt altijd vooraf gegeven.

Bel YETA Loodgieters op:   06-42308879

Problemen Met De Riolering

Veel woningbezitters besteden nauwelijks aandacht aan het onderhouden van de riolering onder hun woning. Het water stroomt immers goed weg bij een toiletbezoek, bij het afwassen en ook tijdens het douchen lijkt er weinig aan de hand te zijn met de riolering. Toch kan er na verloop van tijd een verstopping in de riolering ontstaan, doordat niet al het restafval uit de riolering kan worden meegevoerd door het water. Het restafval zakt hierbij naar de bodem van de riolering, waardoor het een begin vormt van een verstopping.

Een verstopping is erg vervelend, omdat het vaak een smerige stank met zich meebrengt en een verstopping daarbij niet zelf te verhelpen is. In het ergste geval is het zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van uw toilet, douche of gootsteen. Het water stroomt hierbij niet langer weg.

riolering

Hulp Van Onze Loodgieter

Bij problemen met uw riolering kunt u de hulp van een erkende loodgieter inschakelen, die u helpt bij het oplossen van bijvoorbeeld een verstopping. Dat is echter niet het enige probleem wat zich rond een riolering voor kan doen. Denk bijvoorbeeld ook aan een lekkage rond de riolering, welke een zeer vervelende waterschade kan veroorzaken. Kies voor Yeta Loodgieter, zodat u verzekerd bent van een goede oplossing voor het probleem met uw riolering.

Ontvang vandaag nog een offerte

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie over Yeta Loodgieters of zijn er andere doeleinden die u via de mail wilt bespreken? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vraag of opmerking.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

BERICHT